<< Претходно

Локал за издавање 177м2

Шифра : 7092

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 177 m²

Локалот се наоѓа во Градскиот Трговски Центар, со атрактивна местоположба на приземјето со поглед кон Жена Парк. Располага со вкупна површина од 177м². Освен главниот влез, обезбедува уште еден пристап до локалот за доставување на продукти. Големите излози од 20м дозволуваат лесен преглед на ентериерот и неговата дејност. Најмногу би одговарал за угостителска дејност! 

Врати се кон листата