Канцелариски простор за изнајмување 200м2

Шифра : KI1243

Адреса :

Плоштад Македонија
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 14 € / по квадрат

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Површина 200 m²

Комплетно нов канцелариски простор лоциран на најатрактивната локација во Скопје - плоштад Македонија. Просторот располага со две одвоени канцеларии за менаџерите и отворен простор за океански систем на работа. Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда на 3ти кат, има сопствен систем за греење и ладење, обезбедување и одржување.

Врати се кон листата