<< Претходно

Локал за издавање 350м2

Шифра : 7410

Адреса :

ул. Вељко Влаховиќ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 350 m²
Број на катови 2

Локалот се наоѓа во самиот центар на градот и гледа кон ул. Вељко Влаховиќ. Во приземје има 175м² и на кат дополнителни 175м². Покрај тоа локалот располага и со сопствен двор од 300м².

Врати се кон листата