Канцеларии и магацин за издавање

Шифра : KI1250

Адреса :

Скопје

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 180 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда во близина на трговскиот центар Сити Мол. Овој простор располага со површина од 180 м² на канцелариски дел и околу 1.000 м² на магацински простор кој може да се дели во зависност од потребите.

Врати се кон листата