<< Претходно

Локал за продажба 98m2

Шифра : 7512

Адреса :

Во близина на Педагошка и Веро2 Тафталиџе
1000 Скопје

Населба : Тафталиџе

Инфо :

Цена 1 .000 €
Данок 50 €

Детали :

Површина 98 m²

Во близина на Педагошка и Веро 2 во понова зграда на приземје. Располага со една  просторија и тоалет.  Деловниот простор е комплетно опремен со мебел и сите неопходни апарати за нормална работа на еден кафе-бар. Исто така со деловниот простор постои можност да се добие и тераса од 100м2 за летна тераса.

Цената е изразена без ДДВ или персонален данок.

Врати се кон листата