Канцелариски простор 63м2

Шифра : KI1217

Адреса :

Улица Македонија - Центар
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 550 € / месечно

Детали :

Површина 63 m²
Кат 1

Канцеларискиот простор се наоѓа на улица Македонија на прв кат.
Овој простор располага со 3 канцеларии,чајна кујна и тоалет.

Врати се кон листата