<< Претходно

Деловен простор во ГТЦ,подрум

Шифра : 7805

Адреса :

Градски Трговски Центар
Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 250 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Површина 22 m²

Во Градскиот Трговски Центар, веднаш до автобуската станица, Ви нудиме деловен простор за издавање. Просторот располага со 22,5м2 и цената за истиот изнесува 250 евра, месечна кирија со платено одржување за ГТЦ.

Врати се кон листата