Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Се продава деловен простор во ГТЦ 1кат ( Шифра : 7823)
Детали
Цена : 190 .000 €
Површина : 99 m²
Детали
Деловен простор во ГТЦ, приземје ( Шифра : 7807)
Детали
Цена за издавање: : 700 € / месечно
Простор на земјиште : 61 m²
Погодности : Во близина на супермаркети, Паркинг простор
Детали
Деловен простор во ГТЦ,подрум ( Шифра : 7805)
Детали
Цена за издавање: : 250 € / месечно
Површина : 22 m²
Детали
Деловен простор во Чаир ( Шифра : 7800)
Детали
Цена за издавање: : 2 .800 € / месечно
Простор на земјиште : 350 m²
Детали
Деловен простор во Центар за закуп ( Шифра : 7606)
Детали
Цена за издавање: : 5 .200 € / месечно
Простор на земјиште : 650 m²
Детали
Деловен простор во Аеродром ( Шифра : 7785)
Детали
Цена : 1 .560 €
Простор на земјиште : 156 m²
Детали
Деловен простор во Автокоманда за издавање ( Шифра : 7782)
Детали
Цена за издавање: : 3 .600 € / месечно
Простор на земјиште : 300 m²
Детали
Деловен објект во Драчево ( Шифра : 7792)
Детали
Цена за издавање: : 700 € / месечно
Простор на земјиште : 200 m²
Детали
Се продава деловен простор во ГТЦ ( Шифра : 7784)
Детали
Цена : 600 .000 €
Простор на земјиште : 109 m²
Детали
Локал за издавање 98m2 ( Шифра : 7512А)
Детали
Цена за издавање: : 700 € / месечно
Површина : 98 m²
Детали