<< Претходно

Локал за издавање 72м2

Шифра : 7320

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 72 m²

Локалот се наоѓа во Градски Трговски Центар на приземје. Целиот простор е на едно ниво со вкупната површина од 72м².  Самиот простор има добра местоположба и излози од двете страни.

Врати се кон листата