<< Претходно

Локал за издавање 120м2

Шифра : 7352

Адреса :

ул. Максим Горки
Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .500 € / месечно

Детали :

Површина 120 m²

Локалот се наоѓа на ул. Максим Горки. Деловниот простор располага со четри големи простории, комплетно опремена кујна, остава, два тоалета, главен влез и спореден, кој што е истовремено и излез во дворот.  Просторот е на едно ниво и долго време работеше како кафе-бар.  Локалот се издава комплетно опремен, а доколку постои интерес може да се преговара и за продажба.

Цена за издавање: 1.500€ + персонален данок

Врати се кон листата