Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Локал за издавање 162м2 ( Шифра : 7115)
Детали
Цена за издавање: : 750 € / месечно
Површина : 162 m²
Детали
Локал за издавање 137м2 ( Шифра : 7411)
Детали
Цена за издавање: : 1 .400 € / месечно
Површина : 137 m²
Детали
Локал за издавање 72м2 ( Шифра : 7320)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 72 m²
Детали
Локал за издавање 67м2 ( Шифра : 7158)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 67 m²
Детали
Локал за издавање во Визбегово ( Шифра : 7163)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 2 .340 m²
Детали
Локал на Рекорд за издавање 77м2 ( Шифра : 7125)
Детали
Цена за издавање: : 2 .000 € / месечно
Површина : 77 m²
Детали
Локал за издавање 55м2 ( Шифра : 7322)
Детали
Цена за издавање: : 1 .000 € / месечно
Површина : 55 m²
Детали
Локал за издавање ( Шифра : 7179)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 206 m²
Детали
Локал 75м2 Центар ( Шифра : SH7189)
Детали
Цена за издавање: : 2 .500 € / месечно
Површина : 75 m²
Детали
Локал Дебар маало 130м2 ( Шифра : 7392)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 130 m²
Детали