Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Локал за продажба 98m2 ( Шифра : 7512)
Детали
Цена : 1 .000 €
Површина : 98 m²
Детали
Локал за издавање 180м2 ( Шифра : 7162)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 180 m²
Детали
Локал за издавање 103м2 ( Шифра : 7443)
Детали
Цена за издавање: : 1 .000 € / месечно
Површина : 103 m²
Детали
Локал за издавање 170м2 ( Шифра : 7440)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 170 m²
Детали
Локал за издавање 551м2 ( Шифра : 7355)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 551 m²
Простор на земјиште : 751 m²
Детали
Локал за издавање 40м2 ( Шифра : 7050)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Детали
Локал за издавање 210м2 ( Шифра : 7003)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 210 m²
Детали
Локал за издавање 50м2 ( Шифра : 7166)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 50 m²
Детали
Локал за издавање 70м2 ( Шифра : 7384)
Детали
Цена за издавање: : 1 .500 € / месечно
Површина : 70 m²
Детали
Локал за издавање 177м2 ( Шифра : 7092)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 177 m²
Детали