Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Локал за издавање 350м2 ( Шифра : 7410)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 350 m²
Детали
Локал за продавање 46м2 ( Шифра : 7420)
Детали
Цена : Предмет на договор
Површина : 46 m²
Детали
Локал за издавање 330м2 ( Шифра : 7422)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 360 m²
Детали
Локал за издавање 56м2 ( Шифра : 7425)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 56 m²
Детали
Локал за издавање 55м2 ( Шифра : 7415)
Детали
Цена за издавање: : 750 € / месечно
Детали
Локал за издавање 75м2 ( Шифра : 7424)
Детали
Цена за издавање: : 900 € / месечно
Површина : 75 m²
Детали
Локал за продавање 40м2 ( Шифра : 8000)
Детали
Цена : Предмет на договор
Површина : 40 m²
Детали
Деловен објект за продажба и издавање ( Шифра : 7419)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 1 .500 m²
Детали
Локал за издавање 40м2 ( Шифра : 7349)
Детали
Цена за издавање: : 800 € / месечно
Површина : 40 m²
Детали
Локал за издавање 15м2 ( Шифра : 7383)
Детали
Цена за издавање: : 400 € / месечно
Површина : 15 m²
Детали