Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Локал за издавање 270м2 ( Шифра : 7435)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 270 m²
Детали
Локал за издавање во ГТЦ ( Шифра : 7002)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 62 m²
Детали
Локал за издавање 120м2 ( Шифра : 7352)
Детали
Цена за издавање: : 1 .500 € / месечно
Површина : 120 m²
Детали
Локал за издавање и продажба ( Шифра : 7433)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 125 m²
Детали
Локал за издавање 60м2 ( Шифра : 7426)
Детали
Цена за издавање: : 500 € / месечно
Површина : 60 m²
Детали
Локал за издавање 451м2 ( Шифра : 7014)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 451 m²
Детали
Локал за издавање 48м2 ( Шифра : 7125)
Детали
Цена за издавање: : 1 .500 € / месечно
Површина : 48 m²
Детали
Локал за издавање 72м2 ( Шифра : 7045)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 72 m²
Детали
Локал за издавање 96м2 ( Шифра : 7248)
Детали
Цена за издавање: : 650 € / месечно
Површина : 96 m²
Детали
Локал за издавање 140м2 ( Шифра : 7393)
Цена за издавање: : 1 .600 € / месечно
Површина : 140 m²
Детали