Локал за издавање 60м2

Шифра : 7426

Адреса :

1230 Гостивар

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 500 € / месечно

Детали :

Површина 60 m²

Локалот се наоѓа во Гостивар, централно градско подрачје во непосредна близина т.е. на 100м од експопзитури на Комерцијална банка, Уни Банка, Про-Кредит банка,  Халк банка... Деловниот простор е новоградба (2006) има површина од 60м² и целиот е на едно ниво. Има големи излози и лесено пристапен. Одговара за повеќе дејности.

Цена за издавање: 500€ + персонален данок

Врати се кон листата