Локал за издавање и продажба

Шифра : 7433

Адреса :

Џон Кенеди
1000

Населба : Чаир

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 125 m²

Локалот се наоѓа на главната улица Џон Кенеди. Вкупната површина изнесува 125м². Просторот се наоѓа на приземје и целиот е на едно ниво. Просторот е поделен на една голема просторија, чајна кујна, два тоалета, сервер соба, видео надзор... Локалот е на убава и фреквентна местоположба. Истиот се издава и продава. 

Врати се кон листата