<< Претходно

Локал за издавање 70м2

Шифра : 7384

Адреса :

Максим Горки
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .500 € / месечно

Детали :

Површина 70 m²

Локалот се наоѓа на ул. Максим Горки  во близина на Уни Банка. Деловниот простор е на едно ниво и долго време работеше како бутик. Поради својата местоположба локалот одговара за повеќе дејности.

Цена за издавање: 1.500€ + персонален данок

 

Врати се кон листата