<< Претходно

Деловен простор во Автокоманда за издавање

Шифра : 7782

Адреса :

1000 SKOPJE

Населба : Автокоманда

Важи до : 13 Јуни 2018

Инфо :

Цена за издавање: 3 .600 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Простор на земјиште 300 m²

Во индустриската зона во Автокоманда и на само 10 минути до центарот на градот, Ви нудиме деловен простор во деловна зграда во Автокоманда за издавање. Деловниот објект е целосно нов и располага со простор од 300м2 на приземје. Просторот е океански тип и може да биде преуреден согласно потребите на закупците. Закупците, дополнително може да користат и магацински простор на -1 ниво и тоа од 10м2 до 100м2. Деловниот објект има и сопствен паркинг простор. Цената за просторот е 12€м2, додека користењето на магациот би било по договор со сопственикот. 

Врати се кон листата