<< Претходно

Локал за издавање 40м2

Шифра : 7349

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 800 € / месечно

Детали :

Површина 40 m²
Број на катови 2

Локалот се наоѓа во Градскиот Трговски Центар на приземје. Овој локал има две нивоа, од кои на приземјето се 30м², а галеријата има 10м². Вкупната квадратура на овој деловен простор изнесува 40м². Долг  временски период беше продавница за часовници “SWATCH”.

Цена за издавање: 800€ + ДДВ

Врати се кон листата