<< Претходно

Локал за издавање

Шифра : 7179

Адреса :

ГТЦ
1000

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 206 m²

Локалот се наоѓа во Градски Трговски Центар на први кат со вкупна квадратура од 206м². Локалот е отворен и има правилна форма. Репрезентативната местоположба како и големите излози за одлична презентација се секако предностите  на овој деловен простор

Врати се кон листата