Локал за издавање 72м2

Шифра : 7045

Адреса :

ул. Џон Кенеди
1000 Скопје

Населба : Чаир

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 72 m²

Локалот се наоѓа во Чаир на ул.Џон Кенеди на одлична локација во деловно - станбена зграда. Вкупната површина на локалот изнесува 72м² и целиот е на едно ниво. Просторот е погоден за банка, маркет, бутик и ординација.

Врати се кон листата