Канцелариски простор во Аеродром

Шифра : 1588

Адреса :

Скопје

Населба : Аеродром

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 391 m²

Во близина на Super Tinex во Аеродром, во бизнис и деловно опкружување, Ви нудиме канцелариски простор за издавање лоциран на 4ти кат. На површина од 391м2 просторот во моментов располага со 4 големи канцелариски простора и 2 тоалета. Согласно потребите на закупецот, простор може да се отвори во океански тип на канцеларии. Поради својата локација сите услуги се достапни на кратки пешачки интервали.

Врати се кон листата