<< Претходно

Локал за издавање во Визбегово

Шифра : 7163

Адреса :

Индустриска зона Визбегово
1000 Скопје

Населба : Визбегово

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 2 .340 m²
Број на катови 3

Деловен објектво Визбегово со вкупна површина од 2.340м².  Објектот е на три нивоа и тоа:
на приземјето има 900м²,
на кат 960м²
и во сутерен 480м² кои може да се искористи и како магацински простор со посебен влез.

Врати се кон листата