Локал за издавање 96м2

Шифра : 7248

Адреса :

ул. Македонија
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 650 € / месечно

Детали :

Површина 96 m²

Локалот се наоѓа на ул. Македонија. Има три нивоа, од кои подрум 29м², приземје 29м² и галерија 38м². Вкупната квадратура изнесува 96м². Локалот најмногу одговара за угостителска дејност, поради можност за користење на тераса на главната пешачка улица во Скопје.

Цена за издавање:  650€  + персонален данок

Врати се кон листата