<< Претходно

Локал за издавање 140м2

Шифра : 7393

Адреса :

бул. Партизански Одреди
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .600 € / месечно

Детали :

Површина 140 m²
Број на катови 2

Локалот се наоѓа веднаш до Универзалната сала и гледа кон Бул. Партизански Одреди . Во приземјето има 105м², а во сутеренскиот дел 35м². Локалот располага со чајна кујна и тоалет.

Цена за издавање:  1.600€  + персонален данок

Врати се кон листата