Деловен простор во ГТЦ, приземје

Шифра : 7807

Адреса :

ГТЦ
Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на супермаркети
  • Паркинг простор

Инфо :

Цена за издавање: 700 € / месечно

Детали :

Простор на земјиште 61 m²

Во Градскиот трговски центар, на приземје, Ви нудиме деловен простор. Деловниот простор располага со 61м2 и со 10 метарски стаклен излог. Дополнително, има мал магацински простор и гардеробер. Одлична локација за водење на бизнис во близина на сите потребни услуги.

Врати се кон листата