Канцеларија од 130м2

Шифра : KI1219

Адреса :

Центар Мал Ринг
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 700 € / месечно

Детали :

Површина 130 m²

Канцеларискиот простор располага со 5 одделни канцеларии, опремена чајна кујна и 2 тоалета. Просторот има сопствен паркинг.

Врати се кон листата