<< Претходно

Локал за издавање 40м2

Шифра : 7050

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Локалот се наоѓа во Градскиот Трговски Центар, во близина на Бизнис Центарот Соравиа, на приземје. Деловниот простор е на централна позиција и фреквентно место.

Врати се кон листата