Следно >>

Канцеларија од 160м2

Шифра : 1290

Адреса :

Бул. Партизански Одреди
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .000 € / месечно

Детали :

Површина 160 m²
Кат 3

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда на 3ти кат. Просторот е целосно отворен за океански систем на работа.

Врати се кон листата