Канцеларија од 238м²

Шифра : KI1355

Адреса :

во близина на Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 2 .500 € / месечно

Детали :

Површина 238 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во нова зграда во близина на Соборен Храм, на приземје со  вкупна површина од 238м², со висина на просторот од 3,8м. Просторот има 5 канцеларии, чајна кујна и два тоалети. Во склоп на канцеларискиот просторот има дворно место од 120м². Просторот има видео надзор, интернет мрежа, сопствено парно...

Цена за издавање: 2.500€

Врати се кон листата