<< Претходно

Локал за издавање 56м2

Шифра : 7425

Адреса :

ТЦ Рамстор
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 56 m²

Локалот се наоѓа во близина на Трговскиот центар Рамстор. Просторот е на приземје и со неколку скали е поврзан со галеријата.  Долното ниво има вкупна површина од 56м². Локалот е комплетно реновиран и има и два тоалета. Постои можност истиот да се спои со уште еден локал од 57м².

Врати се кон листата