Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Канцеларии и магацин за издавање ( Шифра : KI1250)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 180 m²
Детали
Канцеларија за издавање 64m2 ( Шифра : KI1256)
Детали
Цена за издавање: : 450 € / месечно
Површина : 64 m²
Детали
Канцелариски простор за изнајмување 195м2 ( Шифра : KI1140)
Детали
Цена за издавање: : 1 .500 € / месечно
Површина : 195 m²
Детали
Канцелариски простор за изнајмување 100м2 ( Шифра : KI1225)
Детали
Цена за издавање: : 500 € / месечно
Површина : 100 m²
Детали
Канцелариски простор за изнајмување 150м2 ( Шифра : KI1233)
Детали
Цена за издавање: : 9 € / по квадрат
Површина : 150 m²
Детали
Канцелариски простор за изнајмување 200м2 ( Шифра : KI1243)
Детали
Цена за издавање: : 14 € / по квадрат
Површина : 200 m²
Детали
Канцелариски простор за изнајмување 100м2 ( Шифра : KI1245)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 100 m²
Детали
Канцеларија од 154м2 ( Шифра : KI1222)
Детали
Цена за издавање: : 2 .156 € / месечно
Површина : 154 m²
Детали
Канцеларија од 110м2 ( Шифра : 1163)
Детали
Цена за издавање: : 900 € / месечно
Површина : 110 m²
Детали
Канцеларија од 78м2 ( Шифра : KI1214)
Детали
Цена за издавање: : 500 € / месечно
Површина : 78 m²
Детали