Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Повеќенаменски канцелариски простор во Центар за издавање ( Шифра : 1570)
Детали
Цена за издавање: : 800 € / месечно
Простор на земјиште : 104 m²
Детали
Канцелариско-деловен простор во Центар за издавање ( Шифра : 1590)
Детали
Цена за издавање: : 1 .280 € / месечно
Простор на земјиште : 160 m²
Детали
Канцелариски простор за издавање во Центар ( Шифра : 1571)
Детали
Цена за издавање: : 3 .600 € / месечно
Простор на земјиште : 278 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Паркинг простор, Во близина на трговски центар
Детали
Канцелариски простор во Аеродром ( Шифра : 1588)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Простор на земјиште : 391 m²
Детали
Канцеларија од 166м² ( Шифра : KI1283)
Детали
Цена за издавање: : 8 € / месечно
Површина : 166 m²
Детали
Канцеларија од 130м² ( Шифра : KI1304)
Детали
Цена за издавање: : 800 € / месечно
Површина : 130 m²
Детали
Канцеларија од 400м² ( Шифра : KI1301)
Детали
Цена за издавање: : 2 .500 € / месечно
Површина : 400 m²
Детали
Канцеларија од 145м² ( Шифра : KI1310)
Детали
Цена за издавање: : 13 € / по квадрат
Површина : 145 m²
Детали
Канцеларија од 150м² ( Шифра : KI1314)
Детали
Цена за издавање: : 9 € / по квадрат
Површина : 150 m²
Детали
Канцеларија од 342м² ( Шифра : KI1320)
Детали
Цена : Предмет на договор
Површина : 342 m²
Детали