Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Канцеларија од 311м² ( Шифра : KI1321)
Детали
Цена за издавање: : 11 € / по квадрат
Површина : 311 m²
Детали
Канцеларија од 160м² ( Шифра : KI1332)
Детали
Цена : 1 .600 €
Површина : 1 .600 m²
Детали
Канцеларија од 100м² ( Шифра : KI1339)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 100 m²
Детали
Канцеларија од 127м² ( Шифра : KI1344)
Детали
Цена за издавање: : 1 .000 € / месечно
Површина : 127 m²
Детали
Канцеларија од 125м² ( Шифра : KI1345)
Детали
Цена за издавање: : 1 .500 € / месечно
Површина : 125 m²
Детали
Канцеларија од 123м² ( Шифра : KI1347)
Детали
Цена за издавање: : 1 .000 € / месечно
Површина : 123 m²
Детали
Канцеларија од 634м² ( Шифра : KI1350)
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 634 m²
Детали
Канцеларија од 156м² ( Шифра : KI1354)
Детали
Цена за издавање: : 10 € / по квадрат
Површина : 156 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети
Детали
Канцеларија од 238м² ( Шифра : KI1355)
Детали
Цена за издавање: : 2 .500 € / месечно
Површина : 238 m²
Детали
Канцеларија од 142м² ( Шифра : KI1356)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 142 m²
Детали