Мртва трка на пазарот на недвижности и во 2014 година!

on .

Lider MKОливер Димитровски, сопственик на Друштвото за маркетинг и промет со недвижности New way Limited,во интервју за Лидер прогнозира во која насока ќе се движи пазарот на недвижности во 2014 година... повеќе