NEW WAY LIMITED е избрана за членка на Водечките компании за недвижности во светот

on .

NEW WAY LIMITED, истакната компанија за недвижности која работи на Македонскиот пазар, е избрана за членка на организацијата на водечки компании за недвижности во светот или Leading Real Estate Companies of the World® во Чикаго, објави денеска Оливер Димитровски, сопственик и управител.

курир>>>