Наскоро нова проценка на вредноста на становите

on .

Да се купи денеска стан за многумина е невозможна мисија. Освен малите плати и тешко достапните банкарски кредити, граѓаните што сакаат да го решат станбеното прашање, особено во главниот град, се соочуваат и со цените на становите, кои не се намалија и покрај интензивната изградба на нови објекти.
... Економски Lider >>>