Најважно е да го следиш својот пат и да не се откажуваш!

on .

Благодарение на својата упорност и непоколебливост во остварувањето на своите желби, Димитровски успеал да се испроба во неколку професии, од коишто научил многу, како за работата, така и за животот. 
Воден од ставот дека за да бидете успешни во кариерата, треба да имате визија каде сакате да се движите, тој успева правилно да ги насочи своите амбиции и денеска со задоволство да зборува за постигнатото досега... Капитал >>>