Ќе паѓаат цените на недвижностите

on .

Одлуката на Народната банка на Македонија да се намали вредноста на одземениот хипотекарен имот ако тој не се продаде брзо, ќе влијае на повеќе начини врз пазарот на недвижности ... Буквар МК >>>