Можно поевтинување на становите?

on .

Оливер Димитровски од агенцијата „Њувеј“ вели оти се зависи од квантитетот и квалитетот на одземениот имот што ќе се понуди.

- Во минатото некои менаџери носеа одлуки...
... Буквар МК>>>