ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

 


Oliver Dimitrovski
Founder of the copmpany
and CEO

Почитувани клиенти,

New Way Limited е позната национална компанија за недвижности и маркетинг со неограничен избор на услуги за привилегирани клиенти. Се состои од тим на искусни професионалци кои се целосно посветени на целта на компанијата и кои дискретно, прецизно и успешно ги достигнуваат крајните резултати. Главната стратегија на нашата компанија почнува од постојаната потреба за перфекција и целосна професионалност во комуникацијата со другите компании, преку заедничките интереси со нашите клиенти па се до исполнување на истите. Во следните неколку страници ќе се обидам да Ви ја пренесам историјата на оваа компанија, нејзините цели, достигнувања, присутност на пазарот, идните планови и последно, но не и најмалку важно – референтната листа со нашите почитувани клиенти.

Ви посакувам убаво патување низ профилот на нашата компанија! 

NEW WAY LIMITED

погледнете го целосниот профил на компанијата