Адреса: ул. Вељко Влаховиќ 7-1/2,  1000 Скопје, Р. Македонија
Локација: Стар РЕКОРД
 Телефони: + 389 (02)3215-136; + 389 (02)3109-358
мобилен: +389(075)428622
 телефакс: +389 (02) 3128664
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.