<< Претходно

Локал за продавање 46м2

Шифра : 7420

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена Предмет на договор

Детали :

Површина 46 m²

Локалот се наоѓа во Градски Трговски Центар во сутерен. Во основа има 46м² и  мини чајна кујна. Целиот простор е на едно ниво. Локалот се нуди за ПРОДАЖБА.

Цена за продажба:  3.000€ /м²

Врати се кон листата