Канцеларија од 78м2

Шифра : KI1214

Адреса :

Плоштад Македонија (во близина)
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 500 € / месечно

Детали :

Површина 78 m²
Кат 4

Канцеларискиот простор се наоѓа во нова зграда во близина на плоштад Македонија на 4ти кат. Просторот располага со една канцеларија за директорот и отворен простор за вработените. 

Врати се кон листата