<< Претходно

Локал на Рекорд за издавање 77м2

Шифра : 7125

Адреса :

ул. Вељко Влаховиќ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 2 .000 € / месечно

Детали :

Површина 77 m²

Локалот располага со вкупна површина од 77м² и истиот се наоѓа на улица Вељко Влаховиќ (Рекорд). Овој локал е целосно реновиран и на едно ниво. 

Врати се кон листата