<< Претходно

Локал за издавање во ГТЦ

Шифра : 7002

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 62 m²

Локалот се наоѓа во Градскиот Трговски Центар, на приземје.  Просторот располага со вкупна површина од 62м². Целиот простор е на едно ниво и има големи излози за одлична презентација на Вашите услуги или производи.   

Врати се кон листата