Канцелариски простор за изнајмување 85м2

Шифра : KI1231

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 700 € / месечно

Детали :

Површина 85 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во центарот на Скопје во зграда на 1ви кат и истиот има посебен влез. Просторот е целосно реновиран и истиот се издава целосно опремен.

Врати се кон листата