Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Канцелариски простор на плоштад ''Јадран'' ( Шифра : 1601)
Детали
Цена за издавање: : 1 .500 € / месечно
Простор на земјиште : 170 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Во близина на трговски центар
Детали
Канцелариски простор во Бизнис центар ( Шифра : 1605)
Детали
Цена за издавање: : 400 € / месечно
Простор на земјиште : 37 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Во близина на трговски центар
Детали
100m2, Канцелариски простор во Центар ( Шифра : 1597)
Детали
Цена за издавање: : 590 € / месечно
Површина : 100 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Во близина на трговски центар
Детали
Канцелариски простор во Центар, 413м2 ( Шифра : 1596)
Детали
Цена за издавање: : 4 .130 € / месечно
Простор на земјиште : 413 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Во близина на трговски центар
Детали
Ви нудиме канцелариски простор во Центар ( Шифра : 7809)
Детали
Цена за издавање: : 1 .100 € / месечно
Простор на земјиште : 110 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Во близина на трговски центар
Детали
Канцелариски простор во деловно опкружување во Центар ( Шифра : 1593)
Детали
Цена за издавање: : 2 .700 € / месечно
Простор на земјиште : 300 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Во близина на трговски центар
Детали
Ви нудиме канцелариски простор во Центар ( Шифра : 7810)
Детали
Цена за издавање: : 2 .700 € / месечно
Простор на земјиште : 270 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Во близина на трговски центар
Детали
Канцелариски простор издавање во Центар ( Шифра : 1594)
Детали
Цена за издавање: : 450 € / месечно
Простор на земјиште : 50 m²
Погодности : Во близина на банки, Во близина на супермаркети, Во близина на трговски центар
Детали
канцелариски простор во К.Вода ( Шифра : 1561)
Детали
Цена за издавање: : 1 .500 € / месечно
Површина : 451 m²
Детали
Канцелариски простор во Центар ( Шифра : 1592)
Детали
Цена за издавање: : 500 € / месечно
Простор на земјиште : 112 m²
Детали