Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Деловен простор во Аеродром ( Шифра : 7785)
Детали
Цена : 1 .560 €
Простор на земјиште : 156 m²
Детали
Деловен простор во Автокоманда за издавање ( Шифра : 7782)
Детали
Цена за издавање: : 3 .600 € / месечно
Простор на земјиште : 300 m²
Детали
Деловен објект во Драчево ( Шифра : 7792)
Детали
Цена за издавање: : 700 € / месечно
Простор на земјиште : 200 m²
Детали
Се продава деловен простор во ГТЦ ( Шифра : 7784)
Детали
Цена : 600 .000 €
Простор на земјиште : 109 m²
Детали
Локал за издавање 98m2 ( Шифра : 7512А)
Детали
Цена за издавање: : 700 € / месечно
Површина : 98 m²
Детали
Локал за продажба 98m2 ( Шифра : 7512)
Детали
Цена : 1 .000 €
Површина : 98 m²
Детали
Локал за издавање 180м2 ( Шифра : 7162)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 180 m²
Детали
Локал за издавање 103м2 ( Шифра : 7443)
Детали
Цена за издавање: : 1 .000 € / месечно
Површина : 103 m²
Детали
Локал за издавање 170м2 ( Шифра : 7440)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 170 m²
Детали
Локал за издавање 551м2 ( Шифра : 7355)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 551 m²
Простор на земјиште : 751 m²
Детали